Wie zijn we

Decoratie Henk Missiaen

Decoratie Henk Missiaen sluit haar deuren. Ga voor uw projecten naar DTA-projects

Hier willen we graag onze passie voor interieur met u delen.

Met meer dan 30 jaar ervaring in het schildersvak, staat Decoratie Henk Missiaen uit Kortrijk-Bissegem garant voor professionele uitvoering met oog voor detail en een hoge afwerkingsgraad, zowel voor  particuliere klanten als bedrijven.

Naast allerhande schilder-, behang-  en plamuurwerken, staan wij u ook bij om uw interieur volledig te personaliseren en sfeer en gezelligheid te creeren met advies voor aangepaste verlichting.

Ook voor het plaatsen van stijlvolle raamdecoratie zoals vouwgordijnen, gordijnen, rolgordijnen, paneelgordijnen, horizontale & verticale lamellen, shutters en buiten zonwering staan wij u graag bij.

Zin om van vloer te veranderen zonder alles te moeten uitkappen, dan is het plaatsen van zwevend gelegde zachte vloerbekleding een mooie oplossing.

Voor het ophangen van uw kaders en wanddecoraties bieden wij u ook flexibele en strakke “mini” rails die bevestigd worden aan wand of plafond.

Wie het ziet zitten om zelf zijn interieur op te frissen en een nieuwe en elegant look te geven kan in onze winkel alle verven gekleurd “à la minute” terug vinden alsook kleuradvies, behangpapieren, raam – en vloerbekleding, toebehoren, ophangsystemen en leuke verlichtingen.

Kijk gerust eens rond op onze website en laat u inspireren.   Bezoek ook onze showroom (Driekerkenstraat 16 – 8501 Bissegem) open op woensdag van 9u-12u en op donderdag en vrijdag van 9u-12u en 14u-18u.

Tot binnenkort !

Decoratie Henk Missiaen sluit haar deuren. Ga voor uw projecten naar DTA-projects