Vloerbekleding

Decoratie Henk Missiaen

De sfeer van elke ruimte wordt ook door vloerbekleding bepaald.

Wij leveren en plaatsen voor u diverse soorten vloerbekledingen en tapijt.

Vinyl stroken

Vinyl stroken met een hout design zijn de nieuwste trend in vloerbekleding.

Zin om van vloer te veranderen zonder alles te moeten uitbreken, dan is het plaatsen van zwevend gelegde zachte vloerbekleding een mooie oplossing.

Vinyl vloer bieden een aangenaam woonklimaat, hebben een natuurlijke uitstraling en zijn gemakkelijk te onderhouden. Door de waterbestendigheid kan PVC vloer toegepast worden in vochtige ruimtes zoals badkamers bijvoorbeeld.

Voorbeeld van Gerflor Creation Click-PortobelloVinyl stroken voorbeelden in onze toonzaal

Ontdek het uitgebreide gamma op de website van GERFLOR

Tapijt

U kan kiezen voor een vaste kamerbrede vloerbedekking of voor een op maat tapijtkarpet. Tapijt is geluidsdempend en in de winter is het lekker warm aan uw voeten.

Een vloerkleed is een goede manier om een ruimte af te kaderen binnen een grotere ruimte (de zithoek in de woonkamer bijvoorbeeld). Dit geldt vooral voor moderne, open structuren. Een vloerkleed moet er niet 'verloren' uitzien in een ruimte, en genoeg impact hebben. Kies je kleed dus niet te klein!

Voorbeeld hoe de tapijtkarpet de zithoek af kadeert VOORVoorbeeld hoe de tapijtkarpet de zithoek af kadeert NATapijten en collecties in onze showroomTapijten en collecties in onze showroom - Decoratie Henk Missiaen

Inkommatten

Een voetmat is waarschijnlijk één van de meest banale producten waar we alle dagen mee geconfronteerd worden. Toch is de keuze van de juiste voetmat niet onbelangrijk!

De inkommatten worden voor elk project op maat gemaakt. Dankzij het grote aanbod aan kleuren, patronen en afwerkingsmogelijkheden, kunnen wij elke mat onbeperkt aanpassen, tot hij perfect past in het concept van uw inkom. De vloermatten zijn bovendien oprolbaar en daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. Het effen oppervlak en de antislip onderkant garanderen een stabiel loopvlak en een stevige basis voor licht rollend materieel.

Inkommatten - Decoratie Henk MissieanInkommatten voorbeeld - Decoratie Henk Missiean